top of page
Search
  • Kristjan

rääkisin metsas Piquega juttu

See on reaalselt üks miljonist võimalus!! Ei suuda seda senimaani uskuda.

Nimelt tegin esmaspäeval oma tavapärast jooksutiiru mägedes kui märkasin enda ees jalutamas pikka meest koos 2 poisiga. Kui jõudsin tema kõrvale keeras ta pea minu poole ning tervitas "Hola!". Olin jahmunud. See pole ju keegi muu kui legendaarne Hispaania koondise ja FC Barcelona kaitsja Gerard Pique. Siin, praegu, keset metsa, minust 2m kaugusel?!? Paljud tunnevad teda ka kui Shakira abikaasat. Igatahes ütlesin "Hola!" vastu ning ilmselt käitusin nagu tola, aga siiski see moment oli täiesti välk selgest taevast. Tegin siis temaga väikse small talki ka oma näruse hispaania keelega, nagu nt "Como estas?" (kuidas läheb) jne. KAHJUKS just sel päeval oli telefon koju jäänud, nii et pilti ei saanudki.... Pärast seda päeva olen veel samal ajal samas kohas käinud, aga enam pole trehvanud. Üks miljonist võimalus! Kuigi üks teine päev nägin teda ka 2. korda! Seekord sõitis autoga mööda, kuid arvesse läheb ikka. Nii et olen Piqued füüsiliselt rohkem näinud, kui enda siinseid õppejõude :)


Võib öelda, et nüüd on Erasmus 100% korda läinud, kui tõeline celebrity ka nähtud. Teatavasti Pique ja Shakira on Hispaania ja maailma üks tuntumaid paare, keda päriselus näha on tõeline lotovõit. Rääkisin kogemusest korterikaaslasele ka, kes Barcelonas pea 10a elanud ja ütles, et ei tema ega ükski ta tuttav pole Piqued füüsiliselt väljaspool jalgpalliväljakut näinud, rääkimata temaga suhtlemisest. Ja siis ma olen siin 4 kuud olnud ja juba juttugi temaga rääkinud.


koolist

3/4 eksamitest on nüüdseks tehtud. See on ikka ülimõnus tunne, kui mõne õppeainega oled terve semestri maadelnud ja siis on see lõpuks läbi. Muidugi korraldus on veider (enam ei üllata:)), et mõni õppeaine eksam onlines ja mõni face-to-face.


suvi hakkab tagasi tulema

Kõige külmem periood on läbi elatud. Temperatuur on mõni päev tõusnud juba +16 peale ning paari päeva pärast lubab isegi +18. Täna oli üle pika aja taas mõnus lühkaritega väljas käia. Kurb uudis on see, et restrictioneid pikendati nii palju, et enne tuleb kahjuks sammud Eesti poole seada kui need siin lõppevad. Jah, kahjuks hakkab vaikselt see seiklusrikas Erasmus läbi saama. Peab +18 päikeserikastest päevadest -10 pimedasse Eestisse naasma:(


55 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page