top of page
Search
  • Kristjan

ma sain corona?

ma sain corona?

Sain siis teate, et toredal Erasmus reisil Canyonisse olen kokku puutunud COVID positiivse inimesega. Paar päeva tagasi oli küll veidi kahtlane olla (võis olla palavik), kuid arvasin, et see tingitud järsust ületreeningust ja kahtlasest tursest küünarnukil. Ma olin päris segaduses ikka, polnud õrna aimugi mis edasi saab…

Hellasin kokku mingi 6-le numbrile, millest 5-l pidin hispaania/kataloonia keeles midagi kokku puterdama (80% jutust ei saanudki aru). Käisin kohalikus raviasutuses kohal, kus muidugi keel nimega English oli neile sama tundmatu kui Estonian. Igatahes saadeti mind sealt ka minema, kuna põhimõtteliselt “pole suremas ega riskirühmas”.


Long story short - testi ei saa teha ning ei teagi kas on/oli corontšik või mitte.


FC Barcelona vs Real Madrid 1-3 (jalka huvilistele)

Kuna matchidele rahvast ei lasta ja fännide kokkupuuted/meetupid keelatud, siis ainuke viis hetkel superstaare oma silmaga näha, on enne ja pärast matchi aia tagant. Sai siis imetleda, mis lux autodega kohale tullakse. Kõige suurematel staaridel olid muidugi kõige toonitumad aknad, nii et väga ei näinudki. Barcast nägin suurematest ainult Griezmanni.

Skeemitasin Reali hotelli ka välja ja nägin Roberto Carlost, Marcelot, Courtois, Varane, Kroos, Jovic.

Detsembris Juventuse mängul Ronaldot ka näeb, siis korras.


need hommikused jooksud mägedes..

Kodust 2km kaugusel asub rahvuspargi taoline maastik, kus saab normaalseid tõusumeetreid ja vaateid kogeda. Ülimõnus tunne kui jõuad mäkke ja näed, kuidas merest tõuseb päike. Taamalt kuuled linnamüra, samas on mäenõlval nii vaikne… Jooksin üks hommik nt 19km ja 545 tõusumeetrit.


enam ei saa linnast väljuda

Karmistati taas piiranguid ning nüüd ei saa n-ö niisama Barcelonast välja minna, peab olema mõjuv põhjus. Kehtib reedest esmaspäeva hommikuni. Samas õnneks pole meil veel full lockdowni nagu mõnes riigis juba (fingers crossed).



jõmm pandi ka kinni

Kurb. Mingi 70% poodidest ka kinni pandud. Peab olukorraga leppima nii nagu ta on. Saangi nüüd rohkem jooksmas ja matkamas käia ja õppida:)

Vist varem pole jõmmist maininud, aga väga viisakas selline Myfiti taoline tutika varustusega. 3 kuud maksin 105€. Corona tõttu on selline hajutamise süsteem, et enne kui jõmmi tuled pead aja ette bronnima. Kokku saad päevas seal viibida 120min koos pesuga ehk siis nii tulekul kui minekul tuvastab värav su aja.


tükike Eestis Barcelonas

Avastasin, et Bolt on oma e-Biked siia paigutanud. Eestis minu teada neid pole, aga umbes sarnane asi on Tartus. Tegemist elektri-assisteeriva jalgrattaga, kuid seda ei pea mingitesse jaamadesse panema laadima, nagu Tartus. Jätad lihtsalt mingisse viisakasse rattaparklasse ja pead äpis pildi ka tegema, et a la autoteele ei jätnud. Maksab 0,05€/min alustustasuta, nii et päris taskukohane.


Olge tublid!

60 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page