top of page
Search
  • Kristjan

ma murdsin enda jala

life happens...

kohal veel pole

anyways


Mis siis alguses öelda tuleb - hit that like button and make sure you are subscribed.. Igatahes esimest korda uitan blogimaailmas, loodan, et saab asja.

Otsustasin siis enda kaaspiloodiga, Triinuga, Erasmusega Barcasse seiklema minna. Tean ja: miks???? corona ju!? reisikeeld?? segi oled v...(jap xd). Pilootidel kahjuks see ainuke semester, kus minna, niiet võta või jäta. Ja nuh, elu on seiklus.


korontšik

Hispaanias COVID-19 näitaja 100k inimese kohta on hetkel ca 300....yeah. Eesti on see näitaja 40 ringis. Kokku olnud nakatunuid 750 000, mis annab Euroopas 1. koha ning maailmas 7. koha. Ainuke reaalne piirang, mis neil on, on maski kohustuslik kandmine igal pool (nii väljas kui sees, kodus ei kontrollita). Vahet peab hoidma 1,5m

reisipiiranguid pole

baarid avatud

koolis üldjuhul käiakse

varusin juba oma 50 maski ka minekuks


Koomiline see, et kui küsida kohalikelt, mis olukord on, siis kõik: "everything is under control". Üks õppejõud jagas nippe coronast hoidumiseks, !pange kirja!:

1. ära jaga baaris teistega jooke

2. ära jaga enda tobi


mis jalaga juhtus?

Võrkpallis maandusin kellegi jala peale ja hüpekas läks. Out for season, vno tegelt 2-3 nädalat outis. Peale õnnetust 3 päeva pärast oleks pidanud minema. Ehk siis 2 nädalat tagasi oleks pidanud juba Barcas olema :)

lühidalt: jalg ortoosis ja magan, varsti terve


õppeainetest ja õppest lühidalt

Võtsin esialgu 4 õppeainet...esialgu




THANK GOD, ET ÕPPEAINED ONLINES ON. Muidu oleksin juba eos õppest maas. Ja noh, ainult Barcelonas iga päev 1000 uut nakatunut.


Mõtle, hommikune 8.00 loeng, just ärkasid, võtad läpaka voodisse, vajutad join meeting, kaamera kinni, ja tõmbad sooja teki alla ennast kerra...


Seal pildi peal see SESAR course...oioioi. Esimene loeng, õppejõud ütles: "aa kuulge mul väike ülesanne ka, et tegin teile programmi ja siis lisage sinna numbreid ja magic happens...tead, ei juhtund. Tuli välja, et ta koodis 600 rida Pythonit ja nüüd tehke sellega midagi. Pole eluski Pythonit kasutand ega next level progenud.

niiet see aine cancel




Air Transport Infrastructure suht mahukas, seda annab 7 professorit

Meteorology õppejõud cool vana. Tõi lambist näite Arnold Schwarzeneggerist, et kui ta ühes filmis läks Marsile ja ta kukkus ning kiiver läks katki, siis ta pea lendas õhku, sest rõhk.


järgmiseks postituseks kohal

Triinu on igatahes seal juba, möllas mingi ESN Erasmus üritustel. Tunduvad fun, peab ettevaatlik olema, osad käisid maskideta karaoket laulmas




tänud Lennuakadeemia õppejõududele ka - saan paar ainet onlines teha olge tublid, adios

94 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page