top of page
Search
  • Kristjan

lennujaamas kiiver peas ja maandudes politsei vastas

reisist

Alustasin Tartust 8.00 ja kohale jõudsin ca 00.00 (+1) ehk Trt-Barcelona 17h...jap oli väsitav.

Jäin truuks Ryanairile, sest odav ja ei tühista lende. 1 ots läks 128€. Teisest küljest 0 jalaruumi ja üliebamugavad istmed.

Tollid ja igast checkid sujusid hästi.


7h=3h Burger Kingis+4h niisama

Vahepeatuse tegin London-Stanstedis. Üks massiivsetest Londoni lennujaamadest, kus väravast lennujaama viib 5min metroo.

Kuna lennud polnud ühendatud, siis pidin pagasi ära võtma ja uuesti check-ini tegema. Mõtlesin, et mingit tegevust ikka leiab...aga ei. Enne check-ini oli vaid paar poodi ja ainuke decent koht, kus passida ja ainuke koht, kus olid istepingid!!, oli Burger Kingis. Muidugi polnud mitte kuskil stepslit ja kui läpaka aku sai tühjaks, siis hakkas kõige funim aeg.




















lennujaamas 0 istet ehk chillisin kohvri otsas


police

Barcas maandudes võttis meid vastu local policia. Konstaabel tuli lennukisse ja võttis täpselt minu taga istunud mustanahalise härra kaasa. Kõik lennukis olid nagu wtf, üks daam läks isegi kärsituks ütles: "ma ei jõua enam istuda" ja ainukesena lennukis lihtsalt seisis vahekäigus


esimesed muljed ja tuba kopitas




















tegelt tõesti, ilus linn, 25 kraadi jne

tegelt aga SEGADUS

Kl 1 öösel jõudsin korterisse ja tuba oli phm keldrikorrusel, mis oli 3 kuud lukus olnud ja korralik kopitushais sees. Omanik ütles: "well aim sõu sorry it was locked!?" Loomulikult polnud tal patja ja tekkis ka anda. Võtsin käteräti pea alla ja veetsin ELU ÜHE KÜLMEIMA ÖÖ. Reaalselt, kaitseväes -20 kraadiga metsas polnud ka nii külm.

Esimesed päevad norm segadus, kus ma asun, kus süüa, mida teha, kool...ah see läks üldse meelest.

toa sain õnneks vahetatud


edasised päevad tutvun siis siinse eluga


panen siia lõppu ühe parima leiu poest, 4 sõõrikut 1euriga...


82 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page