top of page
Search
  • Kristjan

jõudsin lõpuks kooli (14. oct)

ilm

on veeel soee ja päikeseline. Päeval 23 ringis, öösel juba jahedam 15 ringis.

Ca 6 päeva nädalast päike väljas. 2 nädala jooksul ainult 1 päev vihmane olnud.


1.korda füüsiliselt koolis

Kool asub Castelldefelsis, 20km Barcelonast, kodust ca 50min kaugusel metroo ja rongiga sõites. Mõnes mõttes Corona hea ka, ei pea iga paev 2h transpordile kulutama ja koolis tiksuma. Toimus esimene test ITA aines, midagi rasket polnud. Igale õpilasele oli oma koht ette määratud 1,5m vahedega. Nii me seal nokitsesime, maskid peas.


peaaegu karantiinis jälle

Nakatunuid 380 per 100,000 ehk Barcas iga päev 2700 uut juhtumit.

Kataloonia valitsus karmistas nakatunute arvu kasvu tõttu taas piiranguid. 2 nädalaks pandi Barcelonas kinni kõik restoranid ja baarid. Minu igapäevast elu ei sega, aga crazy Erasmus party people, kes põhimõtteliselt iga päev pidutsevad, nutsid.

Kilplase elu siin - ametlikud kohad pannakse piirangutesse ja siis nt metroos istuvad kõik üksteisel süles ja kallistatakse...


I love Barcelona

Väga vinge ja positiivse mulje jätnud ikka. Lihtsalt kõnnid ringi ja nägu läheb naerule…

Kahju, et seda full experiencei corona tõttu ei saa.


väike slideshow


korterist, asukohast

Elan L'Hospitalet de Llobregat rajoonis, mis ametlikult pole Barcelona osa, aga phm on kõik üks. Fun fact, L'Hospitalet on Euroopa tihedaima asutusega munitsipaal/rajoon (20 800 elanikku ruutkilomeetri kohta).

Korter on 1.korrusel ja suur-suur: 2 korruseline, 2 vannituba, 4 magamistuba. Peale minu elab seal veel 2 kohalikku poissi, mõlemad tudengid. Rentnik tundub ka päris ok olevat. Nädalavahetustel käivad korterikaaslased kodus, nii et free place for the weekend.


Barcelona kõrgeim mägi

...on Tibidabo (512m). Parim vaade Barcelona linnale. Metroo ja rongiga lihtsasti ligipääsetav ning ca 40min kõndida üles. 1 most go kohtadest Barcas. Tipus saab ka lõbustuspargis hängida. Hetkel käisin päikeseloojangu ajal kui päike loojub mägede taha, aga tahaks ka päikesetõusu sealt näha.













olge tublid!

70 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page